Husregler

STRANDMIDDAG

torsdag den 9. juli 2020 fra 18-22

Husregler

Betingelsen for at booke et bord er, at man bekræfter at have læst og accepteret følgende husregler.

Herunder er et uddrag af vores husregler.

HUSREGLER

BESKRIVELSE. Danmarks smukkeste strandmiddag på en syv kilometer lang strandstrækning fra Liseleje til Tisvildeleje med 250 selvstændige borde med op til 8 personer f.eks. 1+1 eller helt op til 4+4 personer, med 25 meter mellem bordene, som respekterer Corona reglerne. Du bestemmer, hvor mange gæster I ønsker, at være ved jeres eget bord. Du råder over hele bordet når det dækkes. BOOK et GRATIS bord med havudsigt for denne ene unikke aften til dig og dine gæster. GRATIS parkering. Medbring selv mad, drikke og bordopdækning. Bordstørrelse er 200×50 cm (info vedr. borddug og borddækning). Arrangementet er fra Kl. 18:00-22:00. Alle borde og stole nedtages igen af arrangøren fra kl. 22.00. At deltage er gratis og der er ingen gebyrer.

GHETTOBLASTER & HØJTTALERE. Det er ikke tilladt at medbringe musikanlæg, ghettoblaster eller lign. til arrangementet. Denne aften nyder vi naturens lyde lige fra bølgeskvulp til svalesang.

MAD & DRIKKE / GRILL IKKE TILLADT. Man skal medbringe sine egne drikkevarer og mad. Der sælges ikke mad og drikkevarer på stranden. Grill er ikke tilladt. Det er ikke tilladt at medbringe grill eller afvikle åben ild.

TOILET. Der er offentligt toilet på Tisvildeleje parkeringsplads, Stængehus Strand, Lille Kulgab Parkeringsplads og Liseleje Strand Parkeringsplads.

COVID-19. Vi har taget hensyn til afstanden mellem mennesker, og derfor er der 25 meters afstand mellem hvert bord/selskab på stranden. Husk selv at medbringe håndsprit.

PARKERING. Det er gratis at parkere ved stranden på anvist parkeringsplads, som står på din billet. Vi henstiller til, at I benytter denne parkeringsplads. Der vil også være plads til parkering af cykler.

AFFALD. Alle gæster har ansvar for at rydde op efter sig selv, og samle affald sammen i affaldspose når I forlader jeres bord og tage affaldsposen med hjem. Det er vores motto at “man tager mere affald med retur, end man kom med” Dvs.: Find gerne noget, der ligger og flyder, og tag det med hjem og smid det i skraldespanden.

ENGANGSEMBALLAGE ER IKKE TILLADT. Vi vil gerne skabe en helt unik oplevelse sammen med jer og samtidig passe på naturen, og derfor må der ikke medbringes plastik bestik og service samt pap – alt skal være genanvendeligt bestik, porcelæn og glas.

AFBUD. Afbud bedes omgående oplyst til vores billetkontor. Skulle du, efter du har bestilt bord blive forhindret, bedes du omgående kontakte billetbureauet info@bestilbillet.dk og blot oplyse “dit bordnummer og forhindret”, så andre kan få glæde af bordet – tak for hjælpen.

ADGANGSBILLET. Den gæst der booker bord, skal medbringe sin billet printet på papir og vise billetten ved parkeringspladsen. Det er ikke muligt at benytte andre parkeringspladser end den anviste, som står på billetten.

BORD OG STOLE. Fra kl. 18:00-22:00 på arrangementsdatoen får du stillet ét bord og 8 klapstole til låns. Dette bordsæt står klar udslået til jer, når I ankommer. Det er ikke tilladt at flytte på bordet. Borde og stole er arrangørens ejendom.

BADNING. Det er muligt at bade i havet, hvis man skulle have lyst. Vi anbefaler, at man bader i nærheden af en af de fire livredderstationer langs kysten.

KØRESTOLSBRUGERE. Vi anbefaler ikke dette arrangement til kørestolsbrugere eller meget dårligt gående, da underlaget er sand og klitter.

ÆNDRING AF DATO. I tilfælde af varslet voldsomt regnvejr eller lign. flyttes arrangementet blot fra torsdag den 9. juli 2020 til fredag den 10. juli 2020 eller en af de efterfølgende to dage. Det vil sige lørdag eller søndag. Gæster der har bestilt bord, kan ikke gøre krav mod arrangøren, hvis datoen ændres. I tilfælde af ændring af dato vil dette blive oplyst via en e-mail til dig senest 24 timer før arrangementet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en smuk og unik aften.


Det er eventbureauet PB ACTION FEST & EVENTBUREAU der stiller borde og stole gratis til rådighed denne aften.

PB ACTION FEST & EVENTBUREAU takker sponsorer og samarbejdspartnere

Ta´ blomster med til bordet

Du er velkommen til at medbringe en lille buket til bordet. HUSK – den må dog ikke plukkes i området, men skal medbringes hjemmefra.

Vi rydder op efter os selv

Alle rydder pænt og ordentligt op efter sig selv og det er vores motto at “man tager mere affald med retur, end man kom med” Dvs.: Find gerne noget, der ligger og flyder, og tag det med hjem.

Grill er ikke tilladt

Vi ønsker at passe på stranden, den smukke natur og badegæster – derfor er det ikke tilladt at medbringe grill eller afvikle åben ild til arrangementet. 


“Man tager mere affald med retur, end man kom med”

strandmiddag.dk


En hyggelig strandmiddag sammen